OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD KK MALLE-BEERSE - LA SQUADRA MOUSCRON  4-6 (0-1)

DATUM 25-03-2015

DOELPUNTEN 18’ Plé (0-1), 24’ Azmani (1-1), 26’ Bencharif (1-2), 30' Plé (1-3), 32’ Kocak (2-3), 33' Van der Linden (3-3), 34’ en 35’ Jurlina (3-4 en 3-5), 39’ Baron (3-6) en 40’ Amajoud (4-6)

VERSLAG In de vierde minuut werd Daali foutief gestopt. Doelman Vandecasteele stopte de strafschop van Didi. Moeskroen speelde de betere kansen uit. In de slotfase van de eerste periode stuitte Didi tweemaal op Vandecasteele. Het was nochtans Moeskroen dat op voorsprong kwam. Na een corner nam Greco de bal vol op de slof, de bal week af op Plé en thuisgoallie Paggetta was kansloos (0-1). Malle-Beerse begon veel feller aan de tweede periode. De opvallendste man daarbij was Azmani. Hij lukt de gelijkmaker. Even later straften de bezoekers balverlies af en kwamen ze opnieuw op winst (1-2). Ze konden even later hun numeriek overwicht (tweede geel voor Didi) echter niet verzilveren. Met minder dan tien minuten op de klok wordt het 1-3. Niemand gaf nog een cent voor de Malse kansen. En net dan stak de bezoekende doelman een handje toe. Hij liet een schot van Kocak door de benen glippen (2-3). Malle rook alsnog zijn kans en kwam inderdaad terug op gelijke hoogte (3-3). Erop en erover, dacht dan iedereen. Het waren niettemin de bezoekers die de kwalificatie voor de thuiswedstrijd in de halve finales tegen de winnaar van de te vroege finale tussen FP Halle-Gooik en FT Charleroi afdwongen.

Résumé français:
Daali fut arrêté fautivement à la quatrième minute. Le gardien Vandecasteele stoppa le penalty de Didi. Mouscron eut les meilleures occasions. En fin de première période, Didi buta par deux fois sur Vandecasteele. Mouscron prit finalement l’avantage. Sur coup de coin, la reprise de Greco fut déviée par Plé qui ne laissa aucune chance au gardien visité Paggetta (0-1). L’équipe de Malle-Beerse fut beaucoup plus présente en deuxième mi-temps. Azmani fut le joueur le plus en vue et il marqua le but égalisateur. Les visiteurs profitèrent ensuite d’une perte de balle pour reprendre l’avantage (1-2). Ils ne furent ensuite hélas pas en mesure de concrétiser leur avantage numérique (deux jaunes pour Didi). À moins de dix minutes de la fin, le score passa à 1-3. Personne ne croyait encore en les chances de Malle. Le gardien visiteur en décida autrement lorsque le tir de Kocak fila entre ses jambes (2-3). Malle revint dans le match et parvint même à égaliser (3-3). Tout le monde pensait alors que Malle allait l’emporter, mais il n’en fut rien. Les visiteurs prirent le dessus et affronteront en demi-finale à domicile le vainqueur de la finale avant la lettre entre FP Halle-Gooik et FT Charleroi.